
این ماده که خود از محصولات شیمیایی تهیه شده قابلیت رنگپذیری دارد و قارچ یا کپک هم نمیزند. این در حالی است که مواد موجود در ظروف پلاستیکی خطرات بالقوهای برای سلامت دارد. از ابتلا به بیماری هایی نظیر مشکلات گوارشی، بی خوابی و خستگی گرفته تا سرطان و سایر بیماری ها! ماده ی پلاستیک […]
این ماده که خود از محصولات شیمیایی تهیه شده قابلیت رنگپذیری دارد و قارچ یا کپک هم نمیزند. این در حالی است که مواد موجود در ظروف پلاستیکی خطرات بالقوهای برای سلامت دارد. از ابتلا به بیماری هایی نظیر مشکلات گوارشی، بی خوابی و خستگی گرفته تا سرطان و سایر بیماری ها! ماده ی پلاستیک که امروزه از آن استفاده های فراوانی در ساخت برخی از لوازم منزل می شود آسیب های فراوانی به چرخه طبیعت وارد می کند. یکی از مشکلاتی که ایجاد می کند این است که چند صد سال طول می کشد تا در طبیعت از بین رود!
در کشورهای اروپایی در بسیاری از موارد، کاغذ را جایگزین پلاستیک می نمایند. بطور مثال در فروشگاه ها، سوپرمارکت ها، میوه فروشی ها و… بجای استفاده از ساک دستی های پلاستیکی از پاکت های مقوایی و کاغذی استفاده می نمایند.
چندی پیش محمدعلی نجفی استاندار گیلان در جلسه پرسش و پاسخ با خبرنگاران از راهاندازی نهضت جمعآوری پلاستیک در این استان خبر داد و بیان کرد: «جمعآوری پلاستیک باید اندیشه شهرداران در شهرها باشد و نهضت تمیزی در استان راهاندازی شود.»
در همین راستا پایگاه تحلیلی، خبری و اطلاع رسانی خزرآنلاین قصد دارد این موضوع را پیگیری و تا به ثمر نشاندن نتیجه طرح جامعی از «نهضت جمع آوری پلاستیک در استان گیلان»، هر هفته با یکی از شهرداران، صاحب نظران، پزشکان مربوطه در رابطه با چگونگی تحقق این طرح به گفتگو بپردازیم.
قابل یادآوری است پایگاه تحلیلی، خبری و اطلاع رسانی خزرآنلاین از تمامی صاحب نظران و کسانی که در این زمینه طرح، پیشنهاد و یا مقاله ای دارند، استقبال نموده و امید آن می رود که با هم فکری گیلانی ها و همت مسئولان استانی، بتوانیم گامی در جهت به ثمر رساندن طرح «نهضت جمع آوری پلاستیک در استان گیلان» برداریم.
منتظر مقالات خواندنی این پایگاه تحلیلی، خبری و اطلاع رسانی باشید.
نویسنده: آرش شعاع شرق