بازدید استاندار گیلان به همراه معاون وزیر راه و شهرسازی از ۲ طرح عمرانی رودسر!
بازدید استاندار گیلان به همراه معاون وزیر راه و شهرسازی از ۲ طرح عمرانی رودسر!
خزر: اسدالله عباسی همچنین با اشاره به اینکه طرح بازگشایی ضلع شمالی خیابان اصلی شهر چابکسر سالیان متمادی مانده بود، افزود: هر ساله در فصل تابستان و روز‌های عید با ترافیک بسیار شدید در این نقطه مواجه هستیم، زیرا این شهر کنارگذر ندارد و جاده تعریض نشده است.

به گزارش خزرآنلاین، استاندار گیلان به همراه معاون وزیر راه و شهرسازی از ۲ طرح عمرانی رودسر شامل طرح تقاطع غیرهمسطح کلاچای و تعریض ضلع شمالی مسیر اصلی شهر بازدید کردند.

استاندار گیلان عصر امروز و در حاشیه این بازدید با بیان اینکه تقاطع غیر همسطح کلاچای دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد گفت: میدانی زیر این پل غیر همسطح طراحی شده و همه زوایای که وجود دارد ایمنی لازم و روشنایی نیز پیش بینی شده و دهه فجر این طرح به بهره برداری خواهد رسید.

اسدالله عباسی همچنین با اشاره به اینکه طرح بازگشایی ضلع شمالی خیابان اصلی شهر چابکسر سالیان متمادی مانده بود، افزود: هر ساله در فصل تابستان و روز‌های عید با ترافیک بسیار شدید در این نقطه مواجه هستیم، زیرا این شهر کنارگذر ندارد و جاده تعریض نشده است.

وی با اشاره به اینکه قراردادی سه جانبه برای اجرای این طرح به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان منعقد شده گفت: با مشارکت شهرداری چابکسر اجرای این طرح به زودی آغاز شده و ضمن تملک املاک موجود در مسیر طرح، سال آینده شاهد افتتاح آن خواهیم بود.    

میانگین امتیازات ۵ از ۵
۰/۵ (۰ نظر)
  • منبع خبر : خبرگزاری صدا و سیما